Events
 
18 March 2014

Conferința Națională PLM

Conferința Națională PLM

Conferința Națională PLM este o excelentă punte de legatură între companii, aspirațiile acestora și răspunsul pe care soluțiile PLM îl au pentru creșterea valorii afacerilor. Reprezentanții companiilor care au participat și în trecut la conferință, au identificat și dezvoltat oportunitățile de colaborare cu alte companii prezente la eveniment. De asemenea, cei prezenți au reținut mesajul legat de creșterea valorii în afaceri prin inovație, optimizarea resurselor, reducerea costurilor, iar astăzi folosesc cu succes soluțiile oferite de ADA. ...

18 March 2014

Invitation to the Event: Digital Development of the Automotive Industry Products. Sibiu 24 of March, 2014

Invitation to the Event: Digital Development of the Automotive Industry Products. Sibiu 24 of March, 2014

Pe 26 martie, sala de conferințe Betta a hotelului Ramada din Sibiu va găzdui întâlnirea cu tema Dezvoltarea digitală a produselor din industria auto, adresată companiilor producătoare de componente pentru industria auto.

Companiile ADA și Siemens Industry Software lansează invitația de a vă alătura specialiștilor în domeniul dezvoltării digitale a produselor și invitaților săi, pentru a afla care este impactul adoptării tehnologiei inovative, deschise și flexibile, în termeni de creștere a productivității, calității și complexității produselor.

Vă puteți rezerva locul în sală, printr-un mesaj transmis prin formularul de contact.

Vă invităm să consultați agenda evenimentului.


...