3DSync
3DSync

Software pentru editare cu soport în importarea datelor.

Daca sunteți inginer sau designer, situațiile în care trebuie să importați date 3D în proiectul dumneavoastră sunt dese, iar din moment ce multe soluții software nu conțin un pachet de unelte dedicat, special concep pentru importarea datelor realizate in alte programe, este foarte probabil să pierdeți timp prețios recreând modelele sau ansamblurile virtuale. Acum, însă, există soluția 3D Sync.

Funcționalitatea de editare a oricărui document 3D CAD.

3D Sync, având la bază tehnologia Synchronous, este un software ce permite editarea oricărui model 3D (piese mecanice de sine stătătoare sau ansambluri) ce provine de la orice soluție software. Puteți edita direct geometria modelului 3D prin adaugare de dimnesiuni editabile. Folosind unelte ajutătoare precum Live Rules și Live Section din cadrul Synchronous Technology, restricțiile geometrice precum simetriile, perpendicularitățile și paralelismele se respectă, iar forma generală a modelului se pastrează în timpul modificării. Translatorii vă permit să importați și să exportați formate neutre precum IGES, STEP, Parasolid, JT și multe altele.

Un software de editare 3D care permite economisirea de timp și bani.

3D Sync va completa sistemul CAD pe care il aveți deja, și vă permite să reutilizați mai multe date importate de la furnizori și clienți și să reduceți costurile și să eliminați timpii de proiectare pierduți cu remodelarea modelelor 3D.