CAM Express
CAM EXPRESS

CAM Express oferă capabilităţi noi, substanţiale în cadrul mediului de programare al maşinilor CN. Funcţiile de core-machining sunt îmbunătăţite, programarea automată este mai puternică decât oricând, iar utilizatorii se vor bucura de cel mai productiv mediu de lucru existent pe piaţă. CAM Express valorifică potenţialul maşinilor-unelte şi al personalului care le programează.

CAM Express 8 este un modul complet, CAD neutru, un sistem de programare al masinilor cu comandă numerică, uşor de implementat şi care creşte productivitatea pe masini-unelte. CAM Express 8 stabileşte un nou standard pentru capacitatea CAM, cu avansuri substanţiale în 5 axe de prelucrare, bazat pe automatizare şi experienţa utilizatorului.

Nouă pentru CAM Express 8 este capabilitatea avansată de frezare în 5 axe pentru componentele turbomaşinilor(ex. rotoare, ventilatoare, etc.). Degroşări speciale, operaţii de finisare pentru palete şi butuc sunt furnizate, împreună cu geometria selectată care simplifică procesul şi oferă traseul sculei în 5 axe. CAM Express asigură mişcarea pentru 5 axe în condiţii de siguranţă.

Funcţii de prelucrare sunt acum oferite pentru găurire, frezare, strunjire şi eroziune cu fir. Noi grupuri de funcţii există şi pentru frezarea canelurilor, pentru prelucrarea găurilor străpunse, cu eroziune cu fir.

Beneficiile soluției:
 • Controlul interactiv al programării generează rapid crearea şi ajustarea traseului sculei cu o interacţiune tip “virtual jog mode”.
   
 • Procesarea paralelă a traiectoriilor reduce dramatic timpul şi utilizarea completă a sistemelor de calcul multi-nucleu.
   
 • Optimizarea traiectoriilor pentru frezarea zonelor neprelucrate de freza anterioară(rest milling)care determină finisări mai bune şi prelungesc viaţa sculei.
   
 • Optimizarea avansului analizează în mod automat încărcarea sculei şi ajustează rata pentru o îndepărtare uniformă de material.
   
 • Postprocesarea spline-urilor este disponibilă pentru controllerele Sinumerik.
Descarcă broșura CAM Express