COMANDA ONLINE

Drive Femap - Versiune Full

Drive Femap - Versiune Full

Femap - Learn more now!Soluția poate fi achiziționată online, în baza unui abonament lunar. Detalii pe linkul de mai jos.

Femap poate modela virtual componente, ansamble sau sisteme şi poate determina comportamentul lor într - un mediu de operare stabilit. Femap are la bază un set avansat de tehnologii deschise care îi dau posibilitatea de a lucra simplu şi uşor în orice mediu de simulare din domeniul ingineriei.

Cea mai recentă versiune Femap crește performanța grafică, de acces și de afișare a datelor datorită cartelei de memorie grafică, care îmbunătățește semnificativ rotația dinamică a modelelor de mari dimensiuni. Și această nouă versiune Femap continuă să extindă suportul pentru NX Nastran și să ofere îmbunătățiri considerabile.

Femap 11 oferă o viteză de acces a datelor de până la 25 de ori mai mare decât versiunea anterioară și reduce utilizarea memoriei cu până la 80 %, oferind un fișier model mai mic și  mai ușor de gestionat. În plus, rotația modelelor mari, complexe, este de cel puțin 5 ori mai rapidă decât versiunea anterioară.

Drive 3DSync - Versiune Full

Drive 3DSync - Versiune Full

Femap - Learn more now! Soluția poate fi achiziționată online, în baza unui abonament lunar. Detalii pe linkul de mai jos.

3D Sync, având la bază tehnologia Synchronous, este un software ce permite editarea oricărui model 3D (piese mecanice de sine stătătoare sau ansambluri) ce provine de la orice soluție software.

Puteți edita direct geometria modelului 3D prin adaugare de dimnesiuni editabile. Folosind unelte ajutătoare precum Live Rules și Live Section din cadrul Synchronous Technology, restricțiile geometrice precum simetriile, perpendicularitățile și paralelismele se respectă, iar forma generală a modelului se pastrează în timpul modificării. Translatorii vă permit să importați și să exportați formate neutre precum IGES, STEP, Parasolid, JT și multe altele.

3D Sync va completa sistemul CAD pe care il aveți deja, și vă permite să reutilizați mai multe date importate de la furnizori și clienți și să reduceți costurile și să eliminați timpii de proiectare pierduți cu remodelarea modelelor 3D.

Drive Solid Edge - Versiune Full

Drive Solid Edge - Versiune Full

Solid Edge - Learn more now! Soluția poate fi achiziționată online, în baza unui abonament lunar. Detalii pe linkul de mai jos.

Solid Edge abordează toate aspectele procesului de proiectare - design 3D, simulare, fabricație, gestiunea proiectării, colaborare și permite companiilor să ia decizii mai inteligente legate de produse, iar acest fapt are ca rezultat dezvoltarea de produse calitative, mai eficiente. În plus față de capabilitățile de proiectare și simulare menționate, Solid Edge ST6 oferă utilizatorilor săi o experiență superioară de învățare și colaborare.

Principalele funcționalități și îmbunătățiri care au fost aduse noii versiuni Solid Edge se reflectă în creșterea vitezei și a calității proiectării și colaborării între utilizatori.

Testarea preliminară a celei mai recente versiuni Solid Edge a relevat o viteză cu 40% mai mare în crearea unor modele, raportat la alte sisteme CAD. Noile instrumente de control disponibile în Solid Edge ST6 garantează calitatea intrinsecă a suprafețelor modelate. Acestea, împreună cu alte îmbunătățiri din Solid Edge ST6 facilitează dezvoltarea de produse calitativ superioare și pătrunderea mai rapidă a acestora pe piață.

Drive Femap - Versiune evaluare (45 zile)

Drive Femap - Versiune evaluare (45 zile)

Try Femap free! Testați gratuit, timp de 45 de zile, soluția Femap! Detalii pe linkul de mai jos.

Productivitatea inginerească este asigurată de Femap 11, acest lucru simplificând modificarea și permițând moștenirea modelelor cu elemente finite, care anterior aveau nevoie de ore pentru a fi realizate, iar acum pot fi actualizate în doar câteva minute.

Beneficiile soluției:
Economii semnificative de timp, cu rezultate superioare de gestionare a datelor pre și post-procesare;

Manipularea mai rapidă a modelului cu performanțe îmbunătățite privind partea grafică;

Transferul mai ușor de date al modelului structural cu caracter confidențial prin metoda superelementelor externe;

Creșterea productivității odată cu actualizarea sau remeshing-ul modelelor mai vechi.

Drive Solid Edge - Versiune Evaluare (45 zile)

Drive Solid Edge - Versiune Evaluare (45 zile)

Try Solid Edge free! Testați gratuit, timp de 45 de zile, soluția Femap! Detalii pe linkul de mai jos.

Cea mai recentă versiune Solid Edge, menționată anterior ca Solid Edge Insight XT ™, oferă implementare rapidă în infrastructura IT existentă a companiei și simplifică gesiunea fișierelor CAD și a datelor de proiectare aferente pentru a consolida colaborarea.

Dezvoltată pe platforma Microsoft SharePoint ®, cea mai recentă versiune de Solid Edge SP optimizează gestionarea datelor de proiectare, cu opțiunea de a afișa imagini intitutive ale reperelor și ansamblurilor și de a accesa reviziile și documentele aferente.

Noile funcții “surfacing” ale Solid Edge ST6 ajută la crearea de modele stilizate de până la 4 ori mai repede, iar capabilitățile “sheet metal” ajuta la crearea de piese de până la 5 ori mai rapid, pe baza testelor interne. Instrumentele de simulare din Solid Edge ST6 optimizează automat modele create cu o viteză de până la 6 ori mai mare decât versiunea anterioară, ceea ce determină diminuarea costurilor fără a reduce calitatea produsului.