Evenimente
 
18 martie 2014

Invitație la eveniment: Dezvoltarea digitală a produselor din industria auto. Sibiu, 26 martie, 2014

Pe 26 martie, sala de conferințe Betta a hotelului Ramada din Sibiu va găzdui întâlnirea cu tema Dezvoltarea digitală a produselor din industria auto, adresată companiilor producătoare de componente pentru industria auto.

Companiile ADA și Siemens Industry Software lansează invitația de a vă alătura specialiștilor în domeniul dezvoltării digitale a produselor și invitaților săi, pentru a afla care este impactul adoptării tehnologiei inovative, deschise și flexibile, în termeni de creștere a productivității, calității și complexității produselor.

Vă puteți rezerva locul în sală, printr-un mesaj transmis prin formularul de contact.

Vă invităm să consultați agenda evenimentului.
Nevoia producătorilor de componente auto de a gestiona complexitatea produsului într-o industrie globală mandatează un proces de dezvoltare a produsui care combină metodologia de sisteme de inginerie în toate domeniile de dezvoltare, cu o definiție integrată a produsului.

Platforma de suport al deciziei oferită de compania ADA și Siemens industry Software permite dezvoltarea de produse ce reunește toate cunoștințele inter-domenii într-o singură locație, accesibilă tuturor utilizatorilor autorizați, indiferent dacă aceștia sunt situați în cadrul organizației sau în lume.


Astfel, furnizorii de automobile
colaborează în mod eficient în toate etapele procesului de dezvoltare a produsului, excelând într-un mediu de afaceri dispersat la nivel global.
 
Aceste aspecte esențiale pentru furnizorii de componente pentru industria de automobile sunt gestionate prin concentrarea strategiilor de afaceri pe optimizarea resurselor, creșterea nivelului de vizibilitate, control și complexitate a proceselor, creșterea colaborării între entitățile implicate în dezvoltarea produsului, sprijinirea procesului decizional.

Această abordare asigură integrarea efectivă a noilor inovații și tehnologii în producția de vehicule pentru alinierea la nivelul de performanță impus de principalii jucători din industrie la nivel mondial.

Dintre cele mai importante rezultate obținute de companiile producătoare de componente auto, menționăm:

 • Probleme identificate și rezolvate mai rapid;

 • Flexibilitate de producție mai mare;

 • Mai puține deșeuri, mai multe produse;

 • Fluxuri și procese de lucru optimizate;

 • Deciziile de investiții validate;

 • Ciclul de dezvoltareredus de la 20 luni la 10.5 luni;

 • 80% mai puține probleme după producerea vehiculului;

 • Modificări de proiectare reduse de la 90% la 60%;

 • Procesele de producție simplificate;

 • Timp redus de dezvoltare a produsului;

 • Colaborare îmbunătățită între departamente și furnizorii externi;

 • Soluții CAD și PDM perfect integrate.

Provocarea de a gestiona schimbarea fără a face compromisuri de calitate, cu un nivel de trasabilitate care să elimine riscul scăderii inovației este motivul pentru care ADA și Siemens Industry Software promovează printr-un portofoliu integrat de soluții software, o viziune bazată pe ideea că deciziile inteligente înseamnă produse mai performante.

Așadar dacă principalele provocări cu care vă confruntați sunt legate de:

 • gestionarea complexității în creștere a proiectării și producției;
   
 • îmbunătățirea atât a proceselor, cât și a rezultatelor în raport cu schimbările la nivel de complexitate și diversitate a produsului, performanță, inovativitate și calitate;
   
 • reducerea costurilor și optimizarea resurselor fără a face rabat de la calitate;
   
 • reducerea timpului de livrare a produsului,

vă așteptăm să luați parte la acest eveniment aplicat, ce va conține prezentări și predicții asupra evoluției industriei, aplicații software demonstrative si studii de caz dintr-un portofoliu amplu de clienți pe care compania ADA îl deține în industria auto din Romania.

Vă puteți rezerva locul în sală, printr-un mesaj transmis prin formularul de contact.