Servicii
CONSULTANTA ȘI IMPLEMENTARE PLM SOFTWARE

ADA pune în aplicare unele dintre cele mai de succes și utilizate componentele software de tip CAD, CAM , CAE și  PLM (Product Lifecycle Management) pentru dezvoltarea digitală a produsului.
De asemenea, prin furnizarea de servicii software la cele mai înalte standarde ne propunem oferirea de beneficii concrete precum :
  • Creșterea eficienței și a productivității;
  • Planificarea ratei de returnare de investiției tehnologice;
  • Standardizarea proceselor CAD, CAM, CAE, PDM.
MENTENANȚĂ ȘI SUPORT

Clienții noștri au acces la cele mai recente versiuni ale soluțiilor software și cele mai avansate instrumente și tehnologii pentru îmbunătățirea continuă a procesului de dezvoltare a produsului. Beneficiile asociate acestui serviciu sunt:
  • Accesul la cele mai evoluate funcționalități software fără costuri suplimentare;
  • Actualizarea software-ului în cel mai scurt timp;
  • Suport tehnic dedicat.
TRAINING ȘI CERTIFICARE

Prin programe de instruire dedicate, specialiști ADA oferă metode eficiente pentru utilizatori de a dobândi competențe superioare în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea soluțiilor software pentru dezvoltarea digitală a produsului.

Specialiștii ADA lucrează îndeaproape cu echipe dedicate din partea cliențillor și a partenerilor săi  pentru a se asigura că procesele prescrise reflectă utilizarea la cel mai înalt nivel a soluțiilor destinate industriei și valorificarea celor mai bune practici. În plus, față de rezolvarea problemelor concrete legate de procesul de dezvoltare a produsului, soluțiile oferite de  ADA își manifestă potențialul de dezvoltare în afaceri prin generarea de creșteri durabile.