Solid Edge
SOLID EDGE

Cea mai recentă versiune Solid Edge, menționată anterior ca Solid Edge Insight XT ™, oferă implementare rapidă în infrastructura IT existentă a companiei și simplifică gesiunea fișierelor CAD și a datelor de proiectare aferente pentru a consolida colaborarea. Dezvoltată pe platforma Microsoft SharePoint ®, cea mai recentă versiune de Solid Edge SP optimizează gestionarea datelor de proiectare, cu opțiunea de a afișa imagini intitutive ale reperelor și ansamblurilor și de a accesa reviziile și documentele aferente.

Solid Edge abordează toate aspectele procesului de proiectare - design 3D, simulare, fabricație, gestiunea proiectării, colaborare și permite companiilor să ia decizii mai inteligente legate de produse, iar acest fapt are ca rezultat dezvoltarea de produse calitative, mai eficiente. În plus față de capabilitățile de proiectare și simulare menționate, Solid Edge ST6 oferă utilizatorilor săi o experiență superioară de învățare și colaborare.

Principalele funcționalități și îmbunătățiri care au fost aduse noii versiuni Solid Edge se reflectă în creșterea vitezei și a calității proiectării (noi funcții pentru suprafețe, modelare repere solide și table îndoite plus simulare și analiză cu elemente finite), colaborării între utilizatori (integrarea cu Teamcenter, Solid Edge for SharePoint, platforma mobilă pe iOS și Android).

Testarea preliminară a celei mai recente versiuni Solid Edge a relevat o viteză cu 40% mai mare în crearea unor modele, raportat la alte sisteme CAD. Mai repede înseamnă mai bine, însă fără a face rabat de la calitate! Noile instrumente de control disponibile în Solid Edge ST6 garantează calitatea intrinsecă a suprafețelor modelate. Acestea, împreună cu alte îmbunătățiri din Solid Edge ST6 facilitează dezvoltarea de produse calitativ superioare și pătrunderea mai rapidă a acestora pe piață.

Noile funcții “surfacing” ale Solid Edge ST6 ajută la crearea de modele stilizate de până la 4 ori mai repede, iar capabilitățile “sheet metal” ajuta la crearea de piese de până la 5 ori mai rapid, pe baza testelor interne. Instrumentele de simulare din Solid Edge ST6 optimizează automat modele create cu o viteză de până la 6 ori mai mare decât versiunea anterioară, ceea ce determină diminuarea costurilor fără a reduce calitatea produsului.

Îmbunătățirile tehnologiei Synchronous îi ajută pe proiectanți la importul și reutilizarea fișierelor de până la 6 ori mai rapid, ceea ce are efecte benefice majore asupra colaborării cu parteneri.

Descărcați broșura Solid Edge