Solutii

NX

NX

NX 10 aduce îmbunătățiri extinse ale capacităților NX la nivel de proiectare, simulare și fabricație, asigură creșterea productivității, luarea deciziilor mai inteligente și, implicit, livrarea de produse calitativ superioare. NX10 include noi funcții și inovații tehnologice care oferă o flexibilitate sporită de dezvoltare a produsului și de până la 5 ori mai multă productivitate, înlăturând vechile paradigme legate de flexibilitate și productivitate în lucrul cu date 2D și ansambluri de mari dimensiuni. NX 10 include, de asemenea, o integrare mai strânsă cu tehnologia PLM, un mediu de lucru activ la nivelul funcționalităților CAD / CAM / CAE.
Îmbunătățirile în NX 10 vizează crearea de valoare prin abordarea problemelor comune mai multor industrii, cum ar fi: industria auto, industria aerospațială, de construcții navale, produse de consum și altele.
Prin ilustrarea de noi progrese considerabile, cum ar fi introducerea Synchronous Technology 2D, îmbunătățiri la nivelul Synchronous Technology 3D și introducerea tehnologiei 4 th Generation Design, soluția NX10 oferă o flexibilitate de proiectare fără precedent și o creștere semnificativă a productivității.

Seria VELOCITY

Seria VELOCITY

Seria Velocity este un grup de module, complet integrate, de soluţii de management al ciclului de viaţă al produsului (PLM) răspunzând nevoilor IMM-urilor. Formată dintr-o familie de produse software preconfigurate pentru proiectare, analiză, fabricaţie şi management al datelor, Seria Velocity adună la un loc cele mai bune practici din industrie pentru a oferi progrese semnificative în uşurinţa de utilizare şi în implementare. Seria Velocity cuprinde soluțiile: FEMAP, CAM EXPRESS, SOLID EDGE, TEAMCENTER EXPRESS.

FEMAP

FEMAP

Femap 11 crește performanța grafică, de acces și de afișare a datelor datorită cartelei de memorie grafică, care îmbunătățește semnificativ rotația dinamică a modelelor de mari dimensiuni. Și această nouă versiune Femap continuă să extindă suportul pentru NX Nastran și să ofere îmbunătățiri considerabile.
Femap 11 oferă o viteză de acces a datelor de până la 25 de ori mai mare decât versiunea anterioară și reduce utilizarea memoriei cu până la 80 %, oferind un fișier model mai mic și  mai ușor de gestionat. În plus, rotația modelelor mari, complexe, este de cel puțin 5 ori mai rapidă decât versiunea anterioară. Datorită acestor îmbunătățiri, inginerii pot accelera analiza cu element finit, menținând în același timp calitatea și performanța produselor. Productivitatea inginerească este asigurată în continuare de Femap 11, acest lucru simplificând modificarea și permițând moștenirea modelelor cu elemente finite, care anterior aveau nevoie de ore pentru a fi realizate, iar acum pot fi actualizate în doar câteva minute.

CAM EXPRESS

CAM EXPRESS

CAM Express 10 este un modul complet, CAD neutru, un sistem de programare al masinilor cu comandă numerică, uşor de implementat şi care creşte productivitatea pe masini-unelte. CAM Express 10 stabileşte un nou standard pentru capacitatea CAM, cu avansuri substanţiale în 5 axe de prelucrare, bazat pe automatizare şi experienţa utilizatorului.
Nouă pentru CAM Express 10 este capabilitatea avansată de frezare în 5 axe pentru componentele turbomaşinilor(ex. rotoare, ventilatoare, etc.). Degroşări speciale, operaţii de finisare pentru palete şi butuc sunt furnizate, împreună cu geometria selectată care simplifică procesul şi oferă traseul sculei în 5 axe. CAM Express asigură mişcarea pentru 5 axe în condiţii de siguranţă.
Funcţii de prelucrare sunt acum oferite pentru găurire, frezare, strunjire şi eroziune cu fir. Noi grupuri de funcţii există şi pentru frezarea canelurilor, pentru prelucrarea găurilor străpunse, cu eroziune cu fir.

SOLID EDGE

SOLID EDGE

Cea mai recentă versiune Solid Edge, menționată anterior ca Solid Edge Insight XT ™, oferă implementare rapidă în infrastructura IT existentă a companiei și simplifică gesiunea fișierelor CAD și a datelor de proiectare aferente pentru a consolida colaborarea. Dezvoltată pe platforma Microsoft SharePoint ®, cea mai recentă versiune de Solid Edge SP optimizează gestionarea datelor de proiectare, cu opțiunea de a afișa imagini intitutive ale reperelor și ansamblurilor și de a accesa reviziile și documentele aferente.
Solid Edge abordează toate aspectele procesului de proiectare - design 3D, simulare, fabricație, gestiunea proiectării, colaborare și permite companiilor să ia decizii mai inteligente legate de produse, iar acest fapt are ca rezultat dezvoltarea de produse calitative, mai eficiente. În plus față de capabilitățile de proiectare și simulare menționate, Solid Edge ST8 oferă utilizatorilor săi o experiență superioară de învățare și colaborare.

3DSync

3DSync

3D Sync, având la bază tehnologia Synchronous, este un software ce permite editarea oricărui model 3D (piese mecanice de sine stătătoare sau ansambluri) ce provine de la orice soluție software. Puteți edita direct geometria modelului 3D prin adaugare de dimnesiuni editabile. Folosind unelte ajutătoare precum Live Rules și Live Section din cadrul Synchronous Technology, restricțiile geometrice precum simetriile, perpendicularitățile și paralelismele se respectă, iar forma generală a modelului se pastrează în timpul modificării. Translatorii vă permit să importați și să exportați formate neutre precum IGES, STEP, Parasolid, JT și multe altele.

TEAMCENTER

TEAMCENTER

Teamcenter 11 gestionează productivitatea din ciclul global de dezvoltare al produselor şi productivitatea în organizarea fabricaţiei. Teamcenter reuneşte întreg portofoliu PLM într-o singură arhitectură unificată, astfel încât se poate alege combinaţia potrivită pentru fiecare companie. Teamcenter 11 introduce un set puternic de noi capacităţi pentru a mări productivitatea, înglobând funcţionalităţi din suita Microsoft Office şi IBM.

TECNOMATIX

TECNOMATIX

Tecnomatix reprezintă un potofoliu de soluţii pentru fabricaţie care livrează inovaţie prin conectarea disciplinelor de producţie cu ingineria produsului - de la realizarea design-ului şi layout-ului, la simulare şi validare digitală şi producţie. Construit pe platforma deschisă pentru managementul ciclului de viaţă al produsului- Tecnomatix furnizează cel mai versatil set de soluţii pentru producţie, disponibil la ora actuală pe piaţa de profil.