TECNOMATIX
TECNOMATIX

Tecnomatix reprezintă un potofoliu de soluţii pentru fabricaţie care livrează inovaţie prin conectarea disciplinelor de producţie cu ingineria produsului - de la realizarea design-ului şi layout-ului, la simulare şi validare digitală şi producţie. Construit pe platforma deschisă pentru managementul ciclului de viaţă al produsului- Tecnomatix furnizează cel mai versatil set de soluţii pentru producţie, disponibil la ora actuală pe piaţa de profil.

Tecnomatix 11 este cea mai nouă versiune a soluției pentru fabricația digitală Tecnomatix, lider în întreaga lume. Construită pe tehnologii deschise, Tecnomatix 11 susține deciziile de fabricație, analize și rezultate prin instrumente de productivitate puternice, o interfață mult mai intuitivă pentru utilizator și o conexiune directă pentru controlorii de mașini.

Beneficiile soluției
:
 • Tecnomatix oferă o sursă unică de date, permițând optimizarea și validarea performanței proceselor înainte de producție, facilitând eliminarea ineficienței în scopul obținerii unor rezultate cu mult mai calitative și îmbunătățind semnificativ proporția dintre timp și volum.
   
 • Interfață intuitivă și flexibilă  care se adaptează ușor și îmbunătățește semnificativ sarcinile de planificare a fabricației. Noua interfață integrează instrumentele cheie - structuri de produs și de proces, opțiuni de vizualizare 3D, atașamente și rapoarte - într-un singur loc, astfel încât efectuarea analizei și luarea deciziilor inteligente să se facă facil, dintr-o singură fereastră.
   
 • O mai mare claritate pentru opțiunile de asamblare complexe prin interactivitate 3D. Tecnomatix 11 oferă opțiunea de a genera documente de instruire folosind tehnologia 3D PDF, documente care pot comunica în mod clar și precis instrucțiunile de asamblare, asigurând astfel reducerea erorilor. De asemenea, soluția asigură flexibilitate în crearea de șabloane de documente folosind pachetul Adobe, transformând în acest fel procesul de gestiune și accesarea documentelor.
   
 • Îmbunătățirea capacității de simulare umană pentru analiza ergonomică mai exactă. Susține proiectarea de operațiuni manuale de asamblare superioare, efectuarea de analize mai precise prin utilizarea de simulari mai realiste și a opțiunilor de scalare avansate. De exemplu, Tecnomatix 11 poate lua acum în considerare impactul asupra posturii corpului atunci cand oamenii exercita forțe într-o anumită direcție.
   
 • Optimizarea gestiunii timpului. Îmbunătățirea gestionării timpului pentru operațiunile de analiză avansate. Adaptarea metodelor de măsurare a timpului la standardele MTM, identificarea mai multor oportunități pentru optimizarea timpului.
   
 • Îmbunătățirea capacității de planificare. Capabilități extinse de planificare inclusiv capabilități avansate de filtrare pentru a afișa cele mai relevante date despre produs. Posibilitatea planificării în funcție de o serie de criterii precum culoare, dimensiune, poziție pentru a obține o mai mare claritate a ecranului și îmbunătățire a procesului de analiză.
   
 • Eficientizarea gestiunii datelor. Unificarea și interoperabilitatea crescută a datelor în procesul de simulare permite o gestionare mai eficientă a datelor. Modelul de upgrade direct permite o mai bună manipulare a geometriei și a datelor în timpul proiectării și planificării.
   
 • Vizualizare îmbunătățită a fabricii și modelare 3D avansată. Îmbunătățirile de simulare furnizează mai multe noi îmbunătățiri la nivelul manipulării și al controlului obiectelor și al materialelor. Performanță și ușurința în utilizare au fost îmbunătățite pentru ambele modele, 2D și 3D, livrarea, încărcarea și salvarea modelelor de simulare fiind mai rapide.
Descărcați broșura Tecnomatix