Testeaza GRATUIT
SERIA VELOCITY

Solid Edge
Descărcând versiunea de test a soluţiei Solid Edge cu Synchronous Technology, veţi descoperi ce înseamnă eficienţa superioară în proiectare. Veţi vedea astfel cum o companie similară cu a dumneavoastră poate să obţină rezultate mai bune prin accelerarea priectării produselor, prin revizii şi modificări mai rapide şi prin o reutilizare mult mai eficientă a datelor 2D şi 3D.

Puteţi testa versiunea completă a produsului Solid Edge: modelare part, modelare ansamblu, realizarea desenelor, analiză cu element finit, precum şi multe alte module opţionale. Nu există limitări ale numărului de salvări posibile, ale dimensiunilor maxime ale modulului sau orice alt tip de restricţie ce ar împiedica testarea facilă a soluţiei.

Pentru a învăţa Solid Edge rapid şi uşor veţi primi în plus documente şi link-uri ce conţin îndrumări şi sfaturi de utilizare. Odată cu înregistrarea la Simenes, veţi avea acces şi la un newsgroup unde puteţi împărtăşi idei şi sfaturi cu alţi ingineri proiectanţi.

Ultima versiune a soluţiei Solid Edge este certificată să ruleze pe Windows 7 şi Windows 8. Cerinţele de sistem pot fi vizualizate dând click aici.

Solid Edge pentru studenţi
Pentru studenţii care vor sa exceleze în studiul ingineriei mecanice, Solid Edge Stundet Edition le oferă soluţia şi tehnologia de modelare CAD cea mai avansată de pe piaţă, prin care îşi pot materializa ideile în mod rapid şi intuitiv. Cu ajutorul Synchronous Technology din cadrul lui Solid Edge, studenţii se pot concentra la asimilarea cunoştiinţelor legate de principiile ingineriei şi nu invăţarea softului în sine.

Stundent Edition include toate funcţionalităţiile de bază folosite de marile companii producătoare, astfel încât studenţii îşi pot creea toate tipurile de proiecte. Această versiune gratuită este pusă la dispoziţia oricărui stundent la zi, profesor universitar sau profesor al unui liceu tehnic.

Această licenţă este valabilă 1 an din momentul generării, dar poate fi extinsă printr-o reînregistrare, şi este destintă activităţilor academice, astfel încânt orice fişier creat cu o versiune academică nu poate fi deschis cu una comercială, iar documentele 2D sunt marcate ca atare.
 
Siemens oferă şi o versiune universitară, University Edition, care oferă mai multă funcţionalitate şi este perfectă pentru o implementare la un nivel mai larg.

Testaţi gratuit Solid Edge Student Edition accesând acest link.

Femap
Femap cu NX Nastran, este soluţia cea mai avansată pentru analiza cu element finit, având ca nucleu cel mai puternic algoritm de calcul, solver-ul NX Nastran. Folosind această aplicaţie completă pentru simulare şi analiză se vor economisi timp şi bani prin optimizarea designului produsului şi prin reducerea prototipurilor şi testărilor fizice.

Prin această ofertă gratuită, se poate testa versiunea completă a produsului Femap cu NX Nastran, precum şi modulele Dynamic Response şi Design Optimization. Nu există limitări ale numărului de salvări posibile, ale dimensiunilor maxime ale modulului sau orice alt tip de restricţia ce ar împiedica testarea facilă a soluţiei.

Învăţarea soft-ului este esenţială iar pentru a accelera acest proces, împreună cu soluţia Femap veţi primi în plus documente şi linck-uri ce conţin îndrumări şi sfaturi de utilizare. Odată cu înregistrarea la Simenes, veţi avea acces şi la un newsgroup unde puteţi împărtăşi idei şi sfaturi cu alţi ingineri analişti FEM.

Testaţi gratuit soluţia Femap accesând acest link.

3DSync
 
Cu această versiune gratuită de 3D Sync veţi vedea cum puteţi lucra mai bine cu modelele 3D ale pieselor, importate de la alte soluţii. Veţi vedea astfel cum o campanie similară cu a dumneavoastră poate să îşi gestioneze singură modificări ale modelelor 3D provenite de la furnizori sau de la clienţi, scurtând timpul de dezvoltare şi reducând mult eventualele costuri impuse de aceştia cu ocazia modificărilor. Prin această ofertă gratuită veţi avea acces la:
  • Capabilităţile puternice de modelare oferite de către Synchronous Technology;
  • Translatori incluşi pentru import/export de date provenite de la majoritatea sistemelor 3D CAD de pe piaţă, în toate tipurile de formate neutre utilizate;
  • Unelte pentru optimizarea şi repararea geometriei în urma eventualelor erori de import;
Pentru a învăţa Solid Edge rapid şi uşor veţi primi în plus documente şi linck-uri ce conţin îndrumări şi sfaturi de utilizare. Odată cu înregistrarea la Simenes, veţi avea acces şi la un newsgroup unde puteţi împărtăşi idei şi sfaturi cu alţi ingineri proiectanţi.
3D Sync este certificat să ruleze pe Windows 7 şi Windows 8.


TECNOMATIX

Plant Simulation
Plant Simulation este o soluţie software de simulare 3D a evenimentelor discrete care facilitează construcţia intuitivă şi rapidă a modelelor logistice realiste. Plant Simulation permite efectuarea de analize sofisticate de producţie folosind unelte statistice avansate.
 
Prin oportunitatea de a testa soluţia gratuit, timp de 30 de zile, vă veţi convinge în ce mod soluţia Plant Simulation vă imbunătăţeşte fluxul de materiale şi vă poate eficientiza sistemul de producţie. Veţi putea creea interactiv modele de simulare, folosind libraria predefinită de obiecte logistice şi de fabrică, veţi putea edita parametrii obiectelor şi folosi toate uneltele analitice disponibile.
Această versiune de test include şi vizualizare 3D şi capabilităţi de analiză.
 
Pentru asigurarea unei experiente placute de invatare, pe timpul perioadei de probă, veţi primi asistenţă în utilizarea softului. Perioada de proba nu include mentenanţă sau alte servicii de suport conexe.
De asemenea, veti avea acces la un forum tehnic şi în timp ce învăţaţi să folosiţi Plant Simulation, veti putea cere ajutor sau veţi putea interacţiona cu experţii nostri şi alţi utilizatori membri pe forum.
RobotExpert este un software de simulare şi programare offline a roboţilor, foarte uşor de instalat. Cu ajutorul acestei soluţii veti modela sistemele de producţie şi simula automatizarea componenţelor din sistemele modelate, incluzând roboţi, utilaje (sdv-uri) şi echipamentele periferice.
 
Datorită interfeţei de utilizare intuitivă, RobotExpert facilitează programarea offline a roboţilor(OLP) din cadrul aplicaţiilor robotizate. Veţi putea analiza timpul de ciclu, detecta coliziuni şi verifica condiţiile de siguranţă într-un mediu 3D, inainte să porniţi sistemul de producţie. Aceasta versiune de probă are suport pentru roboţi de la toţi marii producători de roboţi, astfel încât veţi putea afla cum vă poate ajuta RobotExpert pentru a vă maximiza investiţia în sistemele automatizate de producţie şi cum vă poate reduce timpul necesar pentru lansarea producţiei.
 
Pentru asigurarea unei experiente placute de invatare, pe timpul perioadei de probă, veţi primi asistenţă în utilizarea softului. Perioada de proba nu include mentenanţă sau alte servicii de suport conexe.  Va rugam sa luati in considerare ca versiunea de proba RobotExpert nu vine inclus cu interfete OLP. Nu veti putea folosi versiunea trial pentru a incarca programe robotice in controllerul real al robotului.

Testaţi gratuit RobotExpert accesând acest link

Jack Free Trial

Jack este o soluţie software 3D, pentru modelarea şi simularea operatorilor umani. Veţi putea popula construcţiile dumneavoastră cu operatori umani virtuali şi veti putea efectua simulări ale factorului uman şi analize de ergonomie.

Cu ajutorul acestei versiuni de test, veţi putea analiza posibilităţile prin care soluţia Jack vă poate ajuta să reduceţi costurile şi timpii de producţie prin descoperirea potenţialelor efecte asociate factorului uman asupra produsului şi procesului, în fazele timpurii al ciclului de viaţă. Puteţi ajusta marimea modelului virtual uman în funcţie de populaţia ţintă şi le puteţi aloca rapid sarcini folosind tehnologia predictiva Task Simulation Builder.

Aveţi la îndemână o gamă larga de unelete referitoare la performanţa umană pentru a identifica riscurile fizcie pe care operatorii l-ar putea resimţi în timpul interacţiunii cu modelele de producţie concepute. În plus, analizele de tip raport, vă vor ajuta să comunicaţi mai usor eventualele probleme cu echipele de inginerie.